sunnuntai 25. elokuuta 2013

Mitä kummaa, kuulenko jo joulun helinää?

Ohhoh, onpas viime aikoina hymyilyttänyt huomata, että pikkuhiljaa jouluihmiset alkavat heräillä blogimaailmassakin. Yllättäen myös tämä minun pikkublogini kävijämäärä pompsahti hiljaisuudesta ylöspäin. Siihen taitaa olla osallisena Joulunajan taikaa -blogin linkkaus. Kiitos vain Tealle!

Itse en ole vielä kovasti ajatuksiani suunnannut jouluun, satunnaisia pilkahduksia lukuun ottamatta. Ensimmäinen jouluun liittyvä operaatio oli kuitenkin Joulureki-blogin järjestämään Salaiseen jouluystävään ilmoittautuminen. Hurraa, viime vuonan myöhästyin katkerasti. Toivottavasti nyt ehdin päästä vielä niiden 100 mukaan pääsevän joukkoon.

Mutta tosiaan, kohta käännytäänkin syyskuulle ja veikkaanpa, että omakin joulunodotus alkaa pikapuoliin nipistellä vatsanpohjassa, kunhan luonto alkaa vaihtaa väriään ja ilmat viilenevät.

Tämän blogikauden avauksen haluaisin kuitenkin käyttää nyt toisen ihmisen joulumielen herättelyyn.
Siskoni on nimittäin perheineen muuttanut juuri uuteen kotiin takaisin kotiseudullemme. Aiempina vuosina he ovat viettäneet joulun aina lapsuudenkodissamme äitimme luona, joten aiempaan kotiin ei ole juuri joulua tehty. Nyt siskoni hieman kauhistuikin tajutessaan, että hän voi vihdoinkin koristella omankin kotinsa jouluasuun ja saa jopa oman joulukuusen, mutta hänpä ei olekaan tajunnut tätä varten kerätä joulukoristeita varastoon. Ja nyt juuri talokauppojen jälkeen häntä luonnollisesti hirvitti se ajatus, että kaikki pitäisi ostaa ennen joulua, koska kalliiksihan tuo tulisi.

Siksi halusinkin jättää tänne pienen avunhuudon teille jouluihmisille.
Jos teillä on ylimääräisiä joulukuusen koristeita ja muuta joulutavaraa, niin ottaisin siskon puolesta ilolla vastaan myyntitarjouksia vaikka tänne kommentteihin tai tuonne sähköpostiini.

Siskoni tyyli on aika perinteinen ja simppeli, joten sama linja noudattaa myös joulukoristemakua.

Olisi hienoa saada apua siskon perheen ensimmäisen kotijoulun luomiseen.


6 kommenttia:

 1. Mä just mietin, että pitäisi aloittaa joulublogi taas uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa onkin uusi blogini jos kiinnostaa: http://joulu1nen.blogspot.fi/

   Poista
 2. Me muutettiin just kanssa uuteen kotiin ja mun oma lapsuudenperheeni tulee meille jouluksi. Ostettiin viime vuonna kaikki uudet joulukoristeet, se oli meidän toinen oma joulu omassa kodissa, mutta edellisenä jouluna ei keretty ostaa kunnolla koristeita koliikkivauvan ja valtavan väsymyksen takia. Joudutaan ostamaan tänä vuonna ihan kaikki uudelleen, koska meidän entisen talon kellarissa oli hometta, hiiriä ja jotain pikkuötököitä joten meillä meni ihan koko suuri kellarillinen tavaraa suoraan kaatopaikalle :( Mua harmittaa ihan hirveästi, koska siellä oli paljon mun edesmenneen äitipuolen antamia joulukoristeita ja mitään ei oo jäljellä :( Vakuutus ei korvaa ja entinen vuokranantaja yritti vaan syyttää meitä, että siinä rivitalossa oli hometta samalla väittäen, että siellä ei edes muka oo hometta.. :( Mutta jee, 170 päivää jouluun!! :) Onhan tässä aikaa ostella uusia koristeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi surkeus, itselläkin olisi kyllä harmi puserossa, jos jotain tuollaista vanhaa, tunnearvokasta tavaraa joutisi lyömään roskiin.

   Monethan koristelee joka joulu vähän eri tavalla, mutta itselle juuri ne tietyt esinteet ja perinteet tuo sen täydellisen tunnelman.

   Aikaahan tässä on, mutta sisko tosiaan haluaisi talokauppojen jälkeen vähän nuukailla ja etsii koristeita jo nyt, kun voisi edullisemmalla saada.

   Poista
 3. Minä voin käydä joulukaappini läpi ja katsoa olisiko siellä mitään sinun siskollesi :) Ja blogissani on haaste sinulle!

  VastaaPoista