keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tuo ääni tiukujen nyt myös Blogipolussa

Jotkut ovat varmasti jo huomanneetkin, että Blogilista lopettaa toimintansa 1.6. Tämä on sinänsä harmillista, koska Blogilista on hakutoimintoineen ollut oiva apuri juuri siinä, kun on halunnut löytää blogeja tietystä aihepiiristä. Juuri pari päivää sitten tietynlaisia blogeja etsinkin ja kauhistelin sitä, mitenkäs nyt tästä eteenpäin.

Mutta kas, olemassa on myös tuoreempi blogiyhteisö, jossa myös pystyy etsimään blogeja hakusanoilla, tageilla tai tiettyjen aihepiirien avulla. Blogipolku on perustettu tänä vuonna ja sen kautta voi seurata nyt tämän joulublogin lisäksi vaikka joulun ulkopuolista blogiani.

Toivottavasti mahdollisimman moni bloggari löytäisi tiensä myös Blogipolkuun, jotta siitä saataisiin kaikki hyöty irti. Blogilista ainakin on ollut monille suuri blogiliikenteen lähde varmasti juuri hakuominaisuutensa vuoksi. Joulublogeja siellä ei ainakaan vielä kovin montaa näkynyt olevan.

Tuo ääni tiukujen löytyy Blogipolusta ainakin tällä hetkellä myös tämän näköistä kuvaketta seuraamalla.


Nyt kun joulublogin puolelle kurkistin, niin täytyy myöntää, että viime aikoina on heräillyt kumma kaiho jouluun. Siis nyt jo! Enkä ole näyttänyt olevan ainoa ainakaan blogimaailman perusteella. Sain ryöpyllisen kuvainnoillista silmien pyörittelyä ja ihmettelyä, kun menin paljastamaan jouluikäväni Facebookissa. Mutta minkäs sille mahtaa, kaipaan sitä tunnelmaa. En kuitenkaan vaihtaisi lähestyvää kesää suoraan jouluun, joten odotellaan nyt kaikessa rauhassa niitä syksyn pimeneviä iltoja, kun ihan oikeasti joulutunnelmointi alkaa olla ajankohtaista. Silloin tämänkin blogin ovet avautuvat taas sepposen selälleen.

4 kommenttia:

 1. Mä en ole oppinut blogilistoja käyttämään koskaan. Kuuklailen kiinnostavia aiheita satunnaisesti. Vaikuttaako uudistus tähän mitenkään?

  Oikein mukavaa kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Blogilistan loppuminen vaikuta olemassa oleviin blogeihin mitekään. Noiden yhteisösivustojen ainoa funktiohan on juuri se, että niiden avulla voi koota seuraamansa blogit kätevästi samaan paikkaan ja löytää niitä uusia blogeja. Itse olen ainakin huomannut, että nuo ovat olleet juuri hakuun jopa Googlea tehokkaampia, kun mukana ei ole muita Googlen tarjoamia sivustoja. Google ei myöskään osaa aina yhdistää hakusanaa kiinnostaviin blogeihin.

   Poista
 2. Täytyykin aktoivoitua ja mennä tsekkamaan Blogipolku :)
  Tunnelmaa on ikävä täälläkin, mutta nautitaan nyt tulevasta kesästä täysin siemauksin ennekuin laitetaan glögit tulille :D Syksyllä tavataan!

  VastaaPoista
 3. http://mummolatyyliin.blogspot.fi/?m=1

  kiitos vinkistä. Omanikin blogini tuonne tänään lisäsin. Kävin ihastelemassa sinun viimejouluasi kun joulusta alan jo haikailla.

  VastaaPoista