perjantai 14. marraskuuta 2014

Salaisen jouluystävän toinen

Eilen sain sopivasti liikenteessä ollessani tekstiviestin, että postissa odotti paketti. Salaiselta jouluystävältä tietenkin.

Paketista paljastui jouluisia askartelupapereita- ja kuvioita, tuoksutuikkuja, suklaapatukka ja tietenkin terveiset kortissa. Suklaa taisi kadota parempiin suihin heti illalla, kun kotiuduin nälkäisenä ja makeanhimoisena. Se ei siis selviytynyt mukaan päivänvalossa kuvattuun kuvaaan, mutta ohessa pimeän aikaan puhelimen kameralla kuvattu onneton todistusaineistokuva. Mukana se oli!


Olen juuri haalinut materiaaleja tämän vuoden joulukortteja varten ja näyttäisi siltä, että myös noista uusista papereista löytyy jotain tyyliin sopivaa.  Hyvä juttu, niin pääsevät heti käyttöön. Noissa askartelupapereissa on muuten hassu addiktoiva ominaisuus. Minullakin on jo monta kirjallista erilaisia papereita varastossa ja jotenkin se tuottaa minulle hassua tyydytystä, että on valinnanvaraa tehdä vaikka millainen kortti milloin tahansa. Ja että esimerkiksi joulukorttien kohdalla voin tehdä vaikka jokaisesta hieman erilaisen.

Kiitos paketistasi, SJY!


3 kommenttia:

  1. Ollos hyvä vaan. 'onnistuin sitten ajotuksessani, koska ajattelin, että nythän se alkaa olla aika korttien tekoon. Kiva jos papereissa oli hyödynnettäviä:)

    VastaaPoista
  2. Ihana askartelu-painotteinen paketti =)

    VastaaPoista