tiistai 4. lokakuuta 2016

Vain 11 viikkoa jouluun

Joko sitä uskaltaisi. Aloittaa tämän vuoden jouluelämän siis. Yleensä koitan malttaa edes syntymäpäiväni yli, joka on 9. lokakuuta, mutta kerrankos sitä varaslähtöjä otetaan. Jouluun on aikaa vielä kolmisen kuukautta, mutta kuten otsikossa totean, 11 viikon päästä eletäänkin jo jouluviikkoa. Kuulostaa paljon lyhyemmältä ajalta näin ajateltuna.

Jos nyt oikein rehellisiä ollaan, niin oleenhan minä varaslähtöjä jo ottanutkin. 100 päivää jouluun -päivääkin juhlistin pienimuotoisesti kynttilänvalossa jouluntuoksuisen tuoksukynttilän vahvistamana. Ja glögiäkin löytyi yhdestä kaupasta juhlatilaisuuteen.

 Seuraavana päivänä kuljinkin näin jännittävän toimiston ohi. Kyseessä on siis joulupukki Timo Pakkanen, joka kyllä saattaisi ihan oikeasti olla aitoa tavaraa...

Puutarhakoulukin taas alkoi ja me kukkakauppapuolen opiskelijat pääsimme vierailemaan myös tarviketukkuun, missä olikin jo täysi joulu päällä. Oli siinä minulla pitelemistä. jotain tarttui mukaankin, kun se mahollisuus oli. Näitä ruusukultaisia kulkusia olenkin katsellut aikasemmin ja nyt ne pääsivät mukaan mukavaan tukkuhintaan. Voi kun kuvaan saisi mukaan myös äänen, sillä näissä on todella kaunis helinä. Olinkin oikea joulun henki ja nauratin luokkatovereita kilisemällä ympäriinsä kulkuset korissani.

(Ai niin, puutarha-alan opintojani ja tulevaisuudessa myös muita puutarha-juttuja voi seurata uudessa blogissani Syreenimaja. Blogi on vielä vähän kesken, mutta asiaa alkaa tulla, kunhan pääsen sen kanssa vauhtiin.)


 Pikku hiljaa joulu hiipii kohti. Kauppoihinkin on alkanut ilmestyä koristevaloja, glögiä ja muita herkkuja sekä ihan vähän jo niitä varsinaisia joulukoristeitakin. Ja taas saa joulunvihaajat ulvoa, että nythän on vasta lokakuu. Mutta joulufaneille nämä merkit aiheuttavat vain mukavaa kutkutusta vatsanpohjassa. Huudelkoon muut.

Julistan siis joulukauden ja tämän blogin avatuksi tälle vuodelle. Tervetuloa seuraamaan, jättäkäähn myös jälkiä itsestänne kommenttilooraan.


Ja ai niin, muistakaahan ilmoittautua Salaiseen Jouluystävään. Minä ilmoittauduin jo. Karolle suuri kiitos taas organisoinnista.

6 kommenttia:

 1. 11 viikkoa kuulostaa niin vähältä.. iik! Kyllä nyt saa jo varaslähtöä ottaakin, hyvällä omalla tunnolla :)

  VastaaPoista
 2. No, hei ! Päivi täällä taas ja aivan jouluhönössä jo ;)

  VastaaPoista
 3. Toihan on hyvä laskutapa ! Kivasti joulu sieltä tulee, ei petä koskaan :)

  VastaaPoista
 4. Lukemassa, täälläkin alkaa joulufiilis vähitellen löytyä!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että taas aloittelet tätä joulufiilistelyä. Liityn jälleen mukaan! :)

  VastaaPoista
 6. Nyt on alle seitsemän viikkoa. 8))

  VastaaPoista