perjantai 2. joulukuuta 2016

Taikaa Tuurin jäämaailmassa ja joulukalenterin 2. luukku

Viime vuonna Tuuri eli Keskisen kyläkauppa rakensi ensimmäisen kerran paljon ihastusta herättäneen jäämaailmansa. Myös tänä vuonna somistajat ovat päässeet toteuttamaan itseään melkein viime vuottakin enemmän. Muutaman kuvan ehdin napata ohi juostessani. Kauppa on nimittäin nykyään niin iso, että sinne jää jumiin tuntikausiksi, jos aikoo kaikki osastot tutkia huolella. Ja jos mielessä on vain joku tietty asia, niin on parempi suunnata suoraan sinne minne haluaa tai eksyy aivan sivupoluille.

Yksisarvisten vaunujen kyydissä sai myös kuvata itsensä. Tässä kuvassa sukulaismuksuja, ihan tuntemattomien lapsia en siis lähtenyt kuvaamaan tarkoituksella.

Kaupan joulukoristevalikoima on periaatteessa aika tavanomainen, joten en lähtenyt sitä kovin laajasti kuvailemaan. Mainittakoon kuitenkin esimerkiksi nämä talviset eläinhahmot, joita myös jäämaailmassa on käytetty. Niitä voisi käyttää myös oman jäämaailmaan luomiseen, sillä kaupalla on käynnissä Minun jäämaailmani -kilpailuNäihin kulkuskuusiin minä ja äitini ihastuimme totaalisesti. Äiti lopulta osti itselleen oman, minun kannustukseni myötä toki. Saahan ihminen nyt joskus ostaa uutta koristusta kotiinsa, varsinkin kun sitä ei kovin usein tee. Tämä oli vielä toinen kerta, kun äiti kävi kuusta ihailemassa ja haikailemassa.


Myös nämä talot saivat minut haaveilemaan suuresta talosta, johon voisi rakentaa pienen talvisen kylän.

---

Touko vietti tänään aikaa yksin, mutta oli onneksi jälleen keksinyt keinon viihdyttää itseään. Kutsui tuota fanikuvaksi, mutta en tiedä johtuuko tontun taiteilijanlahjoista vai mistä, että minusta tuo näyttää enemmän pilakuvalta.


1 kommentti: