tiistai 12. marraskuuta 2013

Sirkuttavat pikkutiaiset uudessa kodissa

Ei, minä vain en voinut jättää näittä vekkuleita kaveruksia kauppaan. Melkein kuulin sirkutuksen perässäni, kun yritinkin. Niinpä Titi ja Tyy päätyivät asumaan luokseni.


Minä olen aika nirso tällaisten hahmokoristeiden suhteen. Jos ne ovat liian lapsekkaan sarjakuvamaisia, en kaipaa sellaisia kotiini. Pidän enemmän juuri todella tyylitellyistä hahmoista tai sitten ihan luonnonmukaisista, kuten nämä hurmaavat tiaiset. Sitten taas kuitenkin juuri tämän tyyppiset hahmot ovat heikko kohtani. Joskus kohdalle osuu niin eläväisen oloisia tai muuten sympaattisia tapauksia, että niiden voisi kuvitella heräävään eloon. Jotkut vievät sydämen niin vahvasti, että pakkohan ne on lopulta saada. (ja silloin ne ansaitsevat myös nimet)

Olen tainnutkin aiemmin kertoa, kuinka olin jonkin aikaa töissä sisustusliikkeessä. Liikkeen omistaja oli tässä suhteessa samanlainen. Hän kertoi, miten uutta tavaraa hankkiessa jokin vain puhuttelee häntä. Siellä me sitten yhdessä availimme tavaralaatikoita yllytystä varten ja hihkuimme ja jutustelimme yhdessä muun muassa erityisten sympaattisten tonttuhahmojen kanssa.


Näissä linnuissa on sekin kätevä puoli, että vaikka nämä joulukoristeina myytiinkin (Anttiloista ja Kodin1:stä ainakin löytyy), niin eväthän nämä yksinomaan jouluiset ole. Sopivat aivan loistavasti myös koko talvenajan iloksi. Miksei muinakin vuodenaikoina, esimerkiksi mökkiympäristössä voisivat olla hyvinkin sopivia seuralaisia.

Luulenpa, että saatan joulun jälkeen käydä tarkistamassa, olisivatko nämä hyvässä alennuksessa. Alkuperäisellä hinnalla en raaski kovin montaa ostaa, mutta olisivathan nuo aivan ihania esimerkiksi omassa joulukuusessa sitten joskus.

Mitäs tykkäätte? Ja kuinka te muut suhtudutte hahmoihin sisustuksessa ja koristelussa? Tuo on niin kovin jakautuva makuasia.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat! Meillä kuusessa juuri tuollaset aidon näköset linnut kun olin pieni! Pitääpä melkee itelleki käydä ettimässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut hiukean toisentyyppisiä lintuja, ehkä omakin ihastus juontaa juurensa sinne.

   Poista
 2. Ihan kauniita ovat ja itsekin noita olen kauppiaille myynyt. Tietysti euro tai pari voi tuntua tuollaisesta linnusta paljolta, mutta on ne ainakin kauniita. Rahaa kyllä menee usein turhaankin ja moni ostaa terveyttä tuhoavaa ja perhettä hajottavaa alkoholia ja ryyppää viinejä, mutta kauniiden esineiden kohdalla emmitään uskaltaako ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euro olisi ollut noista superhalpa. Kaksikin aika edullinen, mutta nämä kyllä olivat kolme euroa. Ei tuo nyt yksittäisenä suuri summa ole, mutta jos niitä toisaan hluaisi kokonaisen parven, niin kyllähän siitä jo kerääntyy.

   Itsellä ei kyllä alholiinkaan jatkuvasti rahaa kulu. Itselläni on kuitenkin ihan omat, hyvät syynsä vahtia menojani.

   Poista
 3. Oi mitä lintuja! Varsinkin tällaiset aidonnäköiset linnut ovat myös minun heikko kohtani... pakko suunnata mahdollisimman pian Anttilaan etsimään omia tipuja! Kiitos vinkkauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli muuten pakattu yksittäin kirkkaaseen muovipussiin. Eivät välttämättä ota niin helposti silmään.

   Poista