maanantai 24. marraskuuta 2014

Joulutunnelmaa siellä ja täällä

Jopas on alkanut vyöryä joulu vastaan melkein jokaisen nurkan takaa. Jouluttajan riemu vain yltyy, kun muutkin liittyvät täysillä odotukseen mukaan. (ei tarvitse enää kestää outoja katseita ja ihmettelyjä siitä, ei kai nyt vielä kannata hössöttää)

Pääsin vihdoinkin Tuurin kyläkaupan kokonaan valmistuneeseen joulumaahan. Oikein hauskan näköiseksi oli koklkko halli saatu tivolilaitteineen ja somistuksineen, vaikka tila onkin valaistu kelmeillä loisteputkilla. Tavaramäärä oli tosiaan 4 400 neliön tilassa hengästyttävä. Jotain tarttui mukaankin paria projektia varten, jotka esittelen sitten myöhemmin. Lahjasaldokin kasvoi mukavasti esimerkiksi pienellä violetilla lumikolallla veljentyttöä varten. Minä olen tällä hetkellä jo todella hyvällä mallilla lahjojen suhteen, koska osa on jo hankittu ja suurin osa ainakin päätetty. Lykkään kuitenkin varsinaista lahjahankintareissua vielä parin viikon päähän siihen hetkeen, kun kaupoissa on tunnelma kohdillaan.



Joulunavauksia taidettiin viettää monessa paikassa viime viikonloppuna. missasin nyt Helsingin avauksen, sillä olen maalla, mutta kyllä täälläkin oli oma avauksensa joulumessuineen. Joulupukkia ja poroaan piti käydä tervehtimässä suvun pienimpien kanssa.

Kotipitäjäni kulttuurikeskus on saanut pihalleen hauskan havupukkiperheen.

2 kommenttia:

  1. danke für die wunderschönen bilder und inspirationen!!!
    alles liebe von angie aus deutschland

    VastaaPoista