maanantai 14. marraskuuta 2016

Salaisen jouluystävän ensimmäinen paketti

Aikansa se otti, mutta vihdoinkin sain käsiini Salaisen jouluystäväni ensimmäisen paketin. Surkeiden sattumusten sarjan vuoksi sain paketin postista vasta tänään, vaikka tiesin sen jo saapuneen. Mutta voi että iten riemastuttavalta tämän avaaminen jälleen tuntui. Tai siis näiden, sillä paketin sisältö oli paketoitu yksitellen kutkuttaviin paketteihin. Hätähousuna ehdin ensin avata kortin, jossa oli resepti pumpkin spice latteen. Tämän avulla osasin jo vähän aavistella, mitä tuleman pitää.


Ja niin paketista paljastuikin pussilliset kanelia, inkivääriä, muskottipähkinää ja neilikkaa eli pumpkin spice -mausteseoksen pääraaka-aineet, ruokokidesokeria, pari pussia jouluteetä sekä tuikkulyhty.


Kahvihammastani kolotti juuri sopivasti, joten päätin kokeilla kurpitsamaustekahvia heti. Tosin tein sen valmiiseen kahvijuomaan vähän oikaistakseni. Ja hyväähän siitä tuli. Mukavan mausteista. Pumpkin spice -sekoitukseni tein tämän ohjeen mukaan. Joissain ohjeessa on mukana myös maustepippuri.Kiitoksia kahvihetkestä salaiselle ystävälleni! Ja vielä tiedoksi, että jos olet seuraava pakettia lähettämässä niin, että se olisi perillä 25.11.-4.12. niin lähettäisitkö sen saamaasi toiseen osoitteeseen, sillä olen tuolloin taas koulureissussa. (SmartPost käy edelleen) Näin paketti ei joudu odottelemaan yksinäisenä postissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti