torstai 1. marraskuuta 2012

Lisää kauniita uutuuksia

Oi ja voi, kylläpäs pientä ihmistä nyt koetellaan. En tiedä johtuuko se kenties tämän vuoden sisustus- ja koristelutrendeistä vai kiinnitänkö minä asioihin tavallista enemmän huomiota, mutta tunnun jatkuvasti törmäävän kaupoissa aivan ihaniin joulujuttuihin, joiden eteen jumitun huokailemaan pitkäksi aikaa. Ja juuri nyt, kun yritän hillitä menojani.

Nämä Sian herkät riippuvat oksat "jääkristalleineen" pysäyttivät eilen.


Ja onneton kännykkkamerakuva ei tee noille edes oikeutta, pitäisi nähdä kolmiulotteisena. Miten kauniilta näyttäisikään kokonainen kimppu tuollaisia maljakossa maustettuna hillityllä valosarjalla, joka toisi nuo kristallit esiin. Mutta kas, hinta yli 22 euroa oksalta, joten kimppu olisikin jo suurempi sijoitus. Tosin yksikin oksa olisi jo näyttävä, tätä sietää jo hiukan harkita. (ja taas kytätä tarjouksia ja joulun jälkeisiä aleja) 

Nuo pehmokuusetkin olivat aika suloisia. Olen kyllä tykstynyt Sian tyyliin kovasti, siitä lähtien, kun työskentelin pikkuisessa sisustusliikkeessä kuusi vuotta sitten. Se oli muuten ihanaa joulun aikaa, kun sai koristella liikettä niin paljon kuin sielu sieti ja paketoida asiakkaiden lahjoja.

Oi lottovoittooo, täällä olisi sinulle hyvä käyttäjä. Osuisitko jo vihdoin kohdalle?

Ja ai niin, nythän on marraskuu! jotenkin joulu tuntuu heti olevan paljon lähempänä ja siitä puhuminenkin sallitumpaa. Marraskuun alku tietää myös sitä, että ainakin Helsingin Stockmannin joulumaa avataan piakkoin. Sitä odotellessa teen pikku visiitin kotiseuduille Etelä-Pohjanmaalle. Katsotaan josko pääsisin jopa metsään haalimaan jonkinlaaista koristus- ja askartelumateriaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti