maanantai 19. marraskuuta 2012

Vainoavia kärpässieniä ja tunnustusten jakoa

Taisinpa tuossa aiemmin täälläkin mainita, kuinka olen viime vuodesta lähtien kiinnittänyt huomiota siihen, että kärpässienet ovat alkaneet hiippailla jouluteemaisiin somistuksiin. Itse en edelleenkään niin niistä innostu, mutta totta vieköön - noista myrkkysienistähn on näyttänyt tulevan lähes trendi. Edelliset sienet bongasin Stockmannin joulupuolelta monissa eri väreissä ja nyt Tiger-tilpehöörikauppaan oli rynninnyt oikea sieniarmeija.


Löytyi tuikkukuppeja, kynttilänjalkoja, paperinpidikkeitä ja säästölippaita. Näiden lisäksi silmiin sattui kaupan läpi juostessa ainakin suolasirottimia ja vaikkapa kuuseen klipseillä kiinnitettävät sienet.
Tämä siis tiedoksi kaikille kärpässienifaneille, jotka niitä halajavat vaikka asetelmiinsa.

---

Joulublogeissa on kiertänyt muuan blogitunnustus ja sainpas minäkin omani Hyppysellinen tomusokerilunta -blogin Kermakaramellilta. Kiitos siitä, lämmitti näin aloittelevan joulublogistin mieltä kovasti. (Kuin myös se, että seuraajamäärä kohsi tänään täyteen 20:een. Tervetuloa kaikki!)


Joulublogien joukossa on lukuisia loistavia ja monet ovatkin jo tunnustuksen saaneet. Siispä halusinkin itse antaa tämän tunnustuksen viidelle juuri löytämälleni blogille, jotka jotka mielestäni ansaitsevat lisää lukijoita. Blogit ovat kahta lukuunottamatta niin sanotusti "nuoria" blogeja, eli tässä parin kuukauden sisällä perustettuja. Siispä täten tunnustuksen saa Joulun Ilo, Kohti joulua, Marillan joulumaa, Tintun joulupuuhat sekä Tähtien tuiketta.

Tunnustuksen säännöt siis ovat:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset, joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin.


Pieni teaser vielä loppuun: viime aikoina olen muun muassa leikannut kymmeniä paperineliöitä, nyppinyt liimaa sormistani ja yrittänyt tuskaisena saada hopeista hilettä irti mustasta sohvasta. (Aargh.) Korttipajassa on siis ollut säpinää, tuloksia saanen nähtäville lähipäivinä.

7 kommenttia:

 1. Todella kiva blogi sinulla! Sain oikein kunnon annoksen inspiraatiota ja ideoita sinun postauksistasi! Liityin tietty lukjaksesi :)

  Vilkaisehan ihmeessä minunkin blogi ja liity jäseneksi! :)

  http://restrictedfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitoksia! Ja mahtavaa, että voin jakaa inspiraatiotakin eteenpäin.

   Poista
 2. Sinulla on nyt vaan hieman tuikkivampi sohva :) Teaser toimii, heti tuli joulukorttifiilis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totisesti! Kimalle on kyllä sellaista materiaalia, ettei se tunnu irtoavan kokonaan mistään muualta kuin purkista ja siitä askartelusta/koriste-esneestä, jossa sitä on.

   Poista
 3. äläkä unohda anonyymilukioita, täällä ainakin yksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en toki unohda. Muistakaahan myös myöt anonyymina pysyttelevät kommentoida edes joskus, niin saisin vain käsitystä teidänkin määrästä.

   Poista