tiistai 21. lokakuuta 2014

Salaisen jouluystävän ensimmäinen

Sain vihdoinkin SJY:ni ensimmäisen paketin käsiini. Reissuaikatauluni vuoksi pakettikortti ehti odotella minua jonkun tovin eteisen lattialla. Mutta nyt pääsi suloiseen kassiin pakattu pakettikin kotiin.


Sisältö oli melkoista sokerihumalaa aiheuttava. Paketista paljastui siis Kuppikakut ja muffinsit -reseptikirja (jonka ohjeet vaikuttavat hyvin houkuttelevilta), kaksi pakettia kuppikakkuvuokia, nonparellilajitelma, sekä suloisia tähtikuvioituja paperipillejä. Tohinassa kuvan ulkopuolelle unohtuneessa jouluisessa kortissa kehotettiin taittamaan joulun odotusta leipomalla.

Kiitos salainen ystävä. Toivottavasti saan kohta tilaisuuden testata kirjan ohjeita. Minä kun asun yksin, niin en ihan itselleni tohdi kokoniasta leivonnaissatsia leipoa. Sinkun ongelmia numero 254. Mutta sehän tässä hyvä puoli on, että nämä tarvikkeet eivät vanhene. 

Olin jo unohtanut, miten kivasti näiden yllätyslahjojen hakeminen ja avaaminen kutkuttaakaan. Nyt innolla suunnittelemaan oman salaystäväni seuraavaa pakettia ja odottelemaan seuraavaa lähetystä.

2 kommenttia:

  1. Ihana leivonta aiheinen paketti =)

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäsit. Seuraavassa paketissa sitten tuleekin jo jotain ihan muuta...;) T;SJY

    VastaaPoista