perjantai 1. joulukuuta 2017

Mitä sait joulukalenterista? - Toukon ensimmäinen päivä

1. joulukuuta. Tuntuu hassulta, kun en ole ehtinyt pivittää tekemisiäni tänen blogiin läheskään niin paljon kuin suunnittelin. Vaan ei hätää, joulumieli ja -puuhat eivät ole kadonneet, vaan tämä johtuu ihan siitä, että uusi työ ja floristikoulu vie tehokkaasti minulta ajan ja energian. Yritän nyt joulukuussa parantaa tapani, kun koulutahti hiukan rauhoittuu.

Vaan muistattekos, miten hauskaa lapsena oli availla joulukalenterin luukkuja? Kavereilta piti sitten tietysti kysyä, mitä he olivat aamulla luukuistaan löytäneet, vaikka kyseessä olisi ollut se sama suklaakalenteri kuin kaikilla muillakin. 
Itse en ole koskaan tuota joulukalenterin luukkujen riemua unohtanut, minkä vuoksi minulla on joka vuosi oma joulukalenteri ihan näin aikuisenakin. Tänä vuonna päätin hieman panostaa ja hankin Dermosilin kosmetiikkakalenterin.  Se on valtava ja ilo silmällekin, toivottavasti myös sisällöstä on hyötyä. 

Ai mitä sitten tänään sain? Pienen vaaleanpunaisen kynsilakan, joka pääsikin heti testaukseen.

---

Tänään ihmettelin ulkoa kuuluvaa kummaa suhinaa ja kun vilkaisin ikkunasta syyn löytääkseni, näin tämän.


Mitä ihmettä?  Lähempi tarkastelu paljasti iloisen yllätyksen: Touko!  Tonttunen löysi kuin löysikin perille, vaikka olen muuttanut satoja kilometrejä.  Tästä alkaa siis taas Toukon jouluisten puuhien ihemttely ja päivittely aina aattoon saakka.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti