keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Toukon päivät 18, 19 ja 20

Maanantaina sain kuulla hirveitä uutisia: eräs minulle tärkeä ulkomainen artisti oli menehtynt. Vuosia kyseistä artistia seuranneena tämä uutinen luonnollisesti on vetänyt mieleni aika matalalle ja siinä tilannetta seuratessa on jäänyt myös suunnittelemani postaukset tekemättä. Ne tulevat sitten myöhemmin.

Sen haluan kuitenkin sanoa, että pidetään toisistamme ja myös itsestämme huolta. Masennus on kamala, kamala sairaus, joka ei parane vain sillä, että käsketään piristyä. Ja siitä voivat kärsiä myös sellaiset, joiden elämä päälle päin näyttää onnelliselta.

Ole rauhassa, Jonghyun.

---Mutta pirteämpiin aiheisiin. Maanantaina Touko oli atsonut Master Chefiä ja keksinyt kokeilla luovaa kokkaamista.  Tämä pasta ei nyt ekä ihan näin maallikon silmin vaikuta houkuttelevalta, vaikka tonttu väitti sen olen kovasti hyvää...


Eilen Touko kavereineen oli puolestaan keksinyt "auttaa" ja avata kaikki joulukalenterin luukkuni, joita oli jäänyt avaamatta.  Jättivät sentään muutamat viimeiset päivät minulle.


Tänään Touko taas pakeni kylpyhuoneeseen siivouspäivääni. Ja mitähän tapahtuu, jos paikalla on noin 5-vuotiaan lapsen tasolla oleva tonttu ja vartioimaton meikkipussi. Noh, arvaatte varmaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti