torstai 1. lokakuuta 2015

Joulu saapui Ikeaan

Lähdin tänään piipahdukselle Ikeaan siinä toivossa, että huhut joulutorin pystyttämisestä pitäisivät paikkansa. Ja pitiväthän ne. Jo huonekalunäyttelyn läpi kulkiessa siellä täällä oli sykähdyttävä pilkahdus joulua, mutta kun viimein pääsin kääntymään viimeisestä kulmasta kohti kausitoria, hyvä ettei poru päässyt. Näin joulukauden alkuvaiheessa on aina yhtä hassun innostunut olo, kun näkee jotain jouluun liittyvää. Ikeassa joulu tuntui äkkiä jo niin ajankohtaiselta, että tuli ihan kutkuttava olo.

Taisivat työntekijät tehdä vielä viimeistelyjä, mutta muuten näytti siltä, että lähes kaikki joulutuotteet olivat jo esillä. Tässä muutamia poimintoja.

Tämä taitaa olla tämän vuoden joulun pääkuvio Ikeassa.

Melko vintage-henkistä teemaa oli paljon. Mielenkiintoista nähdä, nouseeko tämä trendi muissakin kaupoissa, kun vain saavat tuotteensa esille.

Uskomatonta, mutta nämä olivat paperia. Hohtavat silti upeasti ja esillepano on hauska oivallus.


Värimaailmasta löytyi perus kullat, hopeat ja punaiset, mutta mös todella kaunis yhdistelmä pastellista turkoosia ja vaaleanpunaista. Ostinkin tuota pastellisarjaa pikkuisina palloina pöytäkuustani varten. Ja ihan lasia ovat, 12 kpl parilla eurolla ei ollut paha hinta.


Tänä vuonna löytyi myös todella kauniita lahjapapereita, joista nappasin mukaan rullan suosikkiani. Tätä otyylikästä paperia oli kuitenkin viheläistä kuvata, koska se on todella kiiltävää. Luonnossa se on siis vielä näyttävämpää kuin tässä kuvassa. Veikkaanpa, että tämä paperi loppuu ensimmäisten joukossa. Toinen suosikkini oli valkopohjainen paperi pastellisilla kiiltävillä kuusikuvioilla. mutta harmi kyllä se oli kolmen rullan pakkauksessa, enkä pitänyt niistä kahdesta muusta paperista niin paljoa, että olisin sen ostanut. Ehkä myöhemmin, jos tarvetta tulee.
5 kommenttia:

 1. Vau mahtavaa! Lauantaina olisi tarkoitus käydä itelläkin kattelemassa :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun pääsisi Ikeaan :)

  Joulua Sydämellä blogissani on sinulle haaste/tunnustus :)

  VastaaPoista
 3. Upealta näyttää Ikean joulu vuosimallia 2015! :) Ja aivan ihana tuo ostamasi joulupaperi sekä suloisia nuo joulupallot. Kiva kuulla, että vintage henkistä koristetta on tarjolla. Tykkään itse siitä tyylistä kovasti! Eikai se auta kun lähteä tästä itsekin kohti Ikeaa :)

  VastaaPoista
 4. Tänä vuonna ikeassa on kyllä kivannäköisiä nuo koristeet ja lahjapaperit.itselläni on viimevuotisia lahjapapereita vielä monta rullaa jäljellä, niin en ainakaan vielä ostanut lisää...

  VastaaPoista
 5. Vaikka noi purkit onkin aika jouluisia, voi niitä onneksi käyttää muulloinkin. Meillä on joskus mun lapsuudessa ollut jotain vastaavanlaisia purkkeja. Esimerkiksi vehnäjauhot olivat samantyylisessä purkissa.

  Ihania nuo lahjapaperit.

  VastaaPoista