keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Korujoulukalenteri ihan omaksi riemuksi

Oi niitä aikoja, kun ihan tavalliset suklaakalenteritkin olivat jotain älyttömän hienoa. Omassa lapsuudessani hienoin joulukalenteri, minkä koskaan saimme, oli Mars-kalenteri. Nykyäänhän saatavilla on jos jonkinlaista lelu ja härpäkekalenteria, aikuiseen makuunkin löytyy hienoa (ja kallista) Lindtin suklaata ja vaikkapa kosmetiikkaa.

Olen itse haaveillut Body Shopin joulukalenterista, mutta lähes 70 euron hinta on kyllä aivan liikaa joulukalenterista. Tänä vuonna Glitter-kauppoihin ilmaantui myös heidän oma korujoulukalenterinsa, mutta pihi-saita-itaruus iski ja 29,90 € tuntui yhä ylittävän oman kipurajani kalenterin hinnan suhteen.

MUTTA sitten muistin jotain: Minullahan on Cityshoppari-kortti, josta löytyi kuin löytyikin loistava tarjous myös Glitteriin.  Ja niin kävin noutamassa korukalenterini kotiin. Onneksi sen ehdin vielä saada, sillä ne ovat kuulemma olleet niin suosittuja, että on välillä jouduttu myymän ei-oota.

(Niin, ollaan näköjään taas siinä vuodenajassa, että valokuvaus on pakko tehdä keskipäivällä tai valon määrä ei riitä sitten ollenkaan)

Kyseisen kalenterin korut eivät tietenkään ole oikeaa jalometallia, mutta luukuista löytyy ilmeisesti sekä kullan- että hopean värisiä kaula-, ranne- ja korvakoruja sekä sormuksia. Arvoa koruilla on yhteensä jopa 140 € eli kyllähän tuo hyvä diili on, jos asustekoruja tykkää käyttää.

Hauskaa, että pitkästä aikaa saa vähän jännittää kalenterin avaamista. Suklaakuviot kun eivät ole sitä fiilistä enää vuosiin tuoneet, joten tämä on kuin paluu lapsuuteen. Ja onhan tuo kalenteri oikein kaunis katsellakin, ei tarvitse piilottaa kaappiin.

3 kommenttia:

  1. On ihana kalenteri.ja varmasti kivoja yllätyksiä.

    VastaaPoista
  2. Ompa kaunis. Kerrothan sitten blogissasi mitä tästä sai. Itsekkin tätä hetken harkitsin mutta body shopin kalenteri vei voiton.

    VastaaPoista
  3. Mulla ei oo ollut koskaan mitään kovin erikoista joulukalenteria ja usein ne huomaa ihan liian myöhään ja kaikki on jo menneet. Joskus muutama vuosi sitten Anttilassa oli joku meikkikalenteri ja silloin mun toiseen blogiin tultiin usein meikkikalenteri tai meikkijoulukalenteri -hakusanalla.

    VastaaPoista