perjantai 23. lokakuuta 2015

Salaisen jouluystävän ensimmäinen paketti

Mikä ajoitus!  Olin juuri pistämässä oman SJY:ni ensimmäistä lähetystä pakettiin, kun postilaatikosta kolahti oma pakettini. Siinä sopivassa tunnelmassa revin heti omani auki.


Paketista löytyi joulusuklaata, jota en olekaan vielä maistanut, piparkakkumaustetta, askartelukuvioita ja -paperia, enkelimagneetti ja Roosa nauha -kynä. Ja kortti tietenkin.

Tuota paperilajitelmaa muuten hipelöin pitkään kaupassa, siinä kun oli ihania kettu- ja pöllökuvioita, joita rakastan. Miten hauskaa, että sainkin sen tätä kautta. Luulenpa, että ainakin osa näistä askarteluvärkeistä pääsee pakettikorteiksi, joita ajattelin tänä vuonna tehdä kerrankin itse.
Roosa nauha -kynä sai minut vähän liikuttumaan. Tärkeä asia ja hyväntekeväisyyskohde. Josksu tuntuu, että on melkein vaikeampi löytää sellinen ihminen, jonka elämää rintasyöpä ei ole ksokaan mitenkään koskettanut. Kahden vuoden sisään on minunkin kaksi tuttuani tästä elämästä tästä syystä lähtenyt. On muuten myös kynänä loistava, pääsee varmasti muistiinpanovälineisiini opintoihin.  Kiitos SJY:ni!

3 kommenttia:

  1. Tuo kynä on todellakin laadukas. Minulla on ollut vuoden sellainen. Ihana paketti muutenkin :) Itse en osallistunut, kun on niin kiireinen syksy, mutta jännittävä katsella muiden paketteja :)

    VastaaPoista
  2. Ihana jouluinen paketti ja tuo kynä on kyllä ihana idea =)

    VastaaPoista