tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukortteja ja 9. luukku

Huuh, joulukorttimateriaalit olivat odottaneet minua jo jonkin aikaa, kun viikonloppuna havahduin siihen, että kortithan täytyy olla postissa viimeistään tämän viikon perjataina. Jos siis haluaa saada ne matkaan postin punaisessa lähetyskuoressa.

Sunnuntai oli onneksi niin löysä ja kiireetön päivä, että korttipajan sai laittaa pystyyn samantien. Tässä siis tämän vuoden tuotokset. Olen ihan tyytyväinen, mutta rehellisyyden nimissä myönnän, että henkilökohtaisesti pidin enemmän kahden edellisvuoden korteistani. Ehkä värityksellä on väliä. Enkä muuten löytänyt näihin kortteihin ihan sellaisia materiaaleja kuin olisin toivonut. Tuli Tiimareita ikävä askartelutarvikkeiden perässä rampatessa.


Touko päätti sitten ihastua kuumaliimapistooliini. Jostain kumman syystä en suostunut kytkemään sitä seinään tontun aneluista huolimatta. En ihan usko, että ne askartelut olisivat olleet minun mieleeni. Pieni kuuseni olisi saattanut saada vähän erilaiset koristukset.


2 kommenttia:

  1. Noihan on tosi hienoja kortteja!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kortteja :) Tiimarittomuus on pulma täälläkin. Sopivia kiiltokuvia tai tarroja ei löytynyt. Päädyin lopulta ostoisiin.

    VastaaPoista