keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Salaisen jouluystävän viimeinen paketti ja kalenterin 17. luukku

Erinäisistä postiongelmista ja niiden selvittelystä johtuen sain viimeisen SJY-pakettini käsiini vasta tänään. (Kummallisat, että pakettiautomaatista lähetetystä paketista ei lähetetty minulle saapumisilmoitusta muka puutteellisten tietojen vuoksi, vaikka puhelinnumeroni oli merkitty pakettiin aivan oikein)

Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Kotiin päästyäni paketti avautui heti ja sieltä paljstui hauska kettuaiheinen keittiöpyyhe (tai sellaiseksi sitä luulen), josta voi halutessaan askarrella kettupehmolelun, suloisia lautasliinoja, todella kaunis pieni peltirasia, jouluista kanasnauhaa ja sydänsuklaata.
Samalla paljastui, että salainen ystäväni oli tällä kertaa Mustakissa Mustankissan tytär -blogista. Kiitos sinulle ilahduttavista paketeista! Ja kiitoksia myös Karolle tämän pakettirumban organisoinnista.


 Ai niin, peltirasia sisälsi myös muutaman joulupukkisuklaan, mutta ne taisivat päätyä jo parempiin suihin. Mur!

"Älä nyt mussuta, nehän näytti ihan siltä, että ne oli minua varten."


1 kommentti:

  1. Huh, hyvä että se viimein pääsi perille! Juu kettupyyhe se on ja siitä voi tehdä sitten kainaloisen kettusen jos haluaa. Hyvä että Toukokin sai osansa, se kyllä on niin mainio veikko!
    Ai puhelinnumero oli oikein? Olin ihan valmis ottamaan syyn niskoilleni, mutta kyllä nyt sitten vika oli vain postissa, so so, postipojille. No voihan olla, että kiire sitä teettää, ja pääasia, että paketti nyt sitten pääsi perille!

    VastaaPoista