maanantai 8. joulukuuta 2014

Lahjavinkki nelijalkaisille ja kalenterin 8. luukku

Kotiutin lauantaina Messukeskuksen Helsinki Winner -koiranättelystä pienen lahjan "sukulaiskoirille". Käytännössä lahja muuttaa kuitenkin äitini luo, missä nuo koirakaverit välillä ovat hoidossa. Ne kun ovat jo vanhan lelunsa suolestaneet lopullisesti ja uusi piti saada. Ongelma on vain ollut se, että suurin osa koirien leluista on ihan käsittämättömän rumia. No, pieni murhe sinänsä, mutta kylä koiran lelukin saa mielestäni olla esteettisesti kiva - varsinkin, jos se on paljon näkyvillä.


Mukaani tarttui siis tämä Ivana Helsingin Musti & Mirri -ketjulle suunnitteleman Bibi&Bim -maliston vinkuva Bambi. Sievä kuin mikä ja mainostavat vielä kestäväksi. Näin kyllä tuolla tapahtumassa myös lasten kantavan noita leluja onnellisina, joten ei tuota nyt tarvitse vain koirien leluksi julistaa. Tuon pienemmn koon lisäksi saatavilla on myös isompia leluja. Toinen värivaihtoelo on ruskea.

Ilmeensä perusteella Bambi ei ole kyllä sorkkaeläin välkyimmästä päästä (ehkä se on osa viehätystä). Tämä tuli todistettua käytännössä, kun Touko haastoi tulokkaan piilosille. Tonttukaan ei tosin pelannut tässä ihan reilua peliä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti