torstai 10. joulukuuta 2015

Jouluinen Netflix-vinkki ja joulukalenterin 10. luukku

Olettekos Netflixin käyttäjät huomanneet, että siellä on ollut jo viikon verran katsottavissa Bill Murrayn ja Sofia Coppolan A Very Murray Christmas?   En tiedä voiko tuota kutsua varsinaisesti elokuvaksi, sillä Murray ja muu tähtikaarti eroge Clooneysta Miley Cyrusiin esittävät pätkässä itseään. Kyseessä on ennemminkin jotain komediasarjan ja revyyn väliltä. Luvassa siis huumoria ja musiikkia jouluiseen henkeen, pienellä kunniaa osoittvalla irvailulla vanhanajan joulushowohjelmia kohtaan. En ole itse vielä ehtinyt katsella tätä jouluspesiaalia kokonaan, mutta vaikuttaa ihan hauskalta pläjäykseltä joulunodotusta ededltäviin iltoihin, joten suosittelen. Tai sitten minä en vain voi vastustaa mitään sellaista, jossa on Bill Murray ja Michael Cera yhdessä.

Harmillista kyllä, että Netflix tarjoaa ajankohdasta huolimatta melko vähän varsinaisia jouluelokuvia. En kyllä ymmärrä miksi.


---

Toukolla on selkeästi välillä HIEMAN tylsää minun poissaollessani. Ja mitä tapahtuu, kun kyllästynyt tonttu saa  jälleen käsiinsä mustan tussin...


Luulenpa, että kaikki jälkeä jättävä pitää tästä lähtien piilottaa pienten tonttujeen ulottumattomiin.

1 kommentti: