lauantai 12. joulukuuta 2015

Tämän vuoden joulukortit ja joulukalenterin 12. luukku

Joulukorttini ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa, mutta niiden esittely on lykkääntynyt. Nyt on kuitenkin hyvä hetki näyttää vilaus siitä, mitä käsistäni on lähdössä ystäville tänä vuonna. Joulukortithan pitää postittaa viimeistään tuelvana maanantaina, että ne saisi matkaan joulupostimerkeillä.  Hyvänä muistutuksena siis.

Korttien kuuset on tehty Martha Stewartin paperileikkurilla, jonka hankin Ebaysta jo kesällä. Eli ei, en leikannut oksia yksitellen kynsisaksilla, ihan niin hullu en ole.


Kauheaa näpertelyä, sanoisi joku. Ihanaa väkertelyä, sanon minä. Minulle tällainen paperiaskartelu on vähän sama kuin nykyisin suositut värityskirjat - rentoutuskeino, jolla saa aivot keskittymään johonkin ihan muuhun kuin arkihuoliin.

--- 

En ole aivan varma, yrittikö Touko virittää tänään ihmisille ansan vai luottaisinko siihen, että Tonttu vain leikki itsekseen, kuten väittää. 


Muistaakos kukaan muu näitä pikkuautoja, joita joskus 90-luvulla sai tiettyjen karkkipussien mukana? (kaikki kuvan autot eivät tosin ole kyseisiä karkkipussiautoja, vaan uudempia löytöjä) Meille näitä pikkusiai autoja kertyi paljon ja ne ovat yhä tallessa osittain siksi, että äitini ihastui näihin aikoinaan palavasti. Nykyisin ovat myös lastenlasten ahkerassa käytössä. Oma suosikkini on aina ollut tuo kuvassa Toukon vasemmalla puolella oleva mintunvihreä avoauto.

1 kommentti:

  1. Ihania kortteja, todella kauniita! Ei mitään liikaa. Itsellä on jotenkin tuo askarteluinto ollut hukassa jo jokusen joulun, mutta kyllähän vaan itse tehty kaunis kortti olisi aina se paras. Ihanaa joulun odotusta sinulle : )

    VastaaPoista