keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Katseltavaa kaupoilla

Oijoi, eksyinpä sitten Kodin1:n jouluosastolle ja sain haahuilla siellä silmät innosta säihkyen aika tovin. Oli nimittäin niin paljn juuri minun näköisiäni koristeita, värimaailmakin keskittyi rakastamaani hopeaan. Joukossa oli myös hiemän huurteisen vaaleaa turkoosia, sek tietysti perinteisemmät punaiset ja kullat.

Ikävä kyllä oma budjetti ei juuri nyt antanut myöden ostaa mitään, (tontuuut, näitä voisitte tuoda oven taa) mutta muutaman jutun laitoin mieleen. Vaivihkaa myös kuvailin omia suosikkejani esiteltäväksi.


Nuo patinoituneen hopeiset tammenterhot olivat niin täydellisesti silmääni hivelevät, että melkein itkettää. Toivottavasti niitä olisi jäljellä vielä sitten, kun oma rahatilanne on rennompi tai alennusmyyntien aikaan.


 Nuo vanhat avaimet antoivat idean seurailla kirpputoreja "sillä silmällä". Jospa joku myisi vanhoja kauniita avaimia siell, niitä voisi alkaa pikkuhiljaa keräillä. Kulkuskimput taas pitivät hauskaa kilinää.


Näiden lehtien edessä huokailin pitkään. Niitä oli useita erilaisia ja  pystyisin hyvin kuvittelemaan tuollaisia omaan kuuseeni sitten joskus. Hintaviakin ne kyllä olivat, 5 euroa kappale, joten aika kalliiksi tulisi hankkia kuuseen laitettavaksi useampia.


Näitä olikin vaikeampia kuvata selkeästi, mutta olivat niin ihastuttavia, etten malttanut olla esittelemättä. Puut muodostuvat siis kahdesta siluettitasosta, jotka on asetettu ristikkäin pystyyn. Todella kauniin näköisiä, mutta vähän hankalan kokoisia. En tiedä toimisiko useampi tuollainen kuusessa kovin hyvin, mutta sitten taas ne ovat mielestäni turhan pieniä riittääkseen koristeeksi yksinään. 


Näiden suloisten pikkupallojen läpimitta taisi olla noin 3-4 senttimetriä.

 

Ja löytyihän sitä kotoisan pohjoismaisempaakin ilmettä amerikkatyylisen kimalluksen lisäksi.


5 kommenttia:

 1. Kaunis joulublogi löytyi täältä. Siirryn seuraamaan joulunodotustasi ja lisään sinut blogini joulublogilistalle.

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniita!! Jään seurailemaan joulunodotustasi :)

  VastaaPoista
 3. Samoista palleroista taisin käydä minäkin innostumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin noista pienistä? Ne ovat kyllä mahdottoman söpöjä. :)

   Poista