lauantai 13. lokakuuta 2012

Varaslähtö

Miksihän tämä vuosi on erilainen? Yleensä alan kyllä suoda ensimmäiset ajatukset joululle jo lokakuun alussa syntymäpäiväni aikoihin mutat tänä vuonnatämä jouluttaminen on ollut kyllä voimakkaampaa kuin koskaan. Aiemmin olen vielä lokakuun puolella todennut, että ei se nyt vielä kannata ja unotanut koko asian.

 Nyt suorastaan kaipaan jo joulua, enkä millään malta olla suunnittelematta kaikkea. Ja tunnelmoimatta! Hupsista vain, esiin pääsi jo kynttilät ja pienimuotoinen tunnelmavalokin.Glögipullokin sai kyydin kotiin, kylläpäs se maku olikin taas ihana.


Tällaista siis eilen. Harmittaa, että noita Arabian pupuja ei taideta enää tehdä. Tuon yhden sain viime vuonna lahjaksi ja se on vähän yksinäinen.

Päivällä kävin hakemassa kirjastosta pinon joulukirjoja. En nyt ihan kaikkia ottanut mukaan, vähän pitää vielä hillitä. Kaikki eivät tosin olleet vielä edes esillä, vaan virkailijan piti hakea jotkut ehdottomasti haluamani varastosta.

Kaupassa silmät osui pöytään, jossa oli viime vuoden joulutavaraa hyvällä alennuksella. Ja tarttuihan sieltä jotain kivaa mukaan, esittelen löydöt myöhemmin, kun saan ne kuvattua päivänvalon aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti