perjantai 19. lokakuuta 2012

Tahdon risuja

Niin, monillehan risut ja oksat ovat huono juttua, sillä ne tarkoittaa, että ei ole käyttäytynyt hyvin. Itse kuitenkin ilahtuisin suuresti, jos joku toisi minulle nipun kauniita oksia. Rakastan koristeita, joissa on ripaus luontoa, erityisesti puun elementtejä.

House and Home
Oksakimppu on yksinkertaisuudeessaan näyttävä koriste vaikka sellaisenaan, mutta sitä voi vaikka vuoden ympäri koristella kauteen sopivaksi. Jouluakin on helppo ujuttaa kotiin lisäämällä pikkuhiljaa oksille koristusta. Pelkkä kirkas valoketjukin oksilla saa aikaan todella kauniin efektin.

 Upean näköinen on myös yksi suuri oksa, joka on nostettu roikkumaan katosta vaakatasossa.

Country LivingItselläni on  kyllä eräänlainen risukimppu kotini nurkassa, mutta sitä on hiukan vaikea koristella, sillä oksat suoristuvat liikaa ylöspäin. Projektinani olisikin hankkia yksi tai kaksi oksaa käppyräisen peikonpähkinän oksaa, jotka ovatkin ihanteellisia sisustus- ja koristuspuuhaan näyttävyytensä vuoksi.

Favim
Country Living

Oksat voi myös maalata joko kokonaan toisen väriseksi, vaikkapa valkoiseksi. Huurteisen ilmeen saa spreijaamalla oksat kevyesti valkoisella tai hopeanhohtoisella maalilla. Valkoisella maalaaminen tekee tosin oksista mielestni talvisemman näköiset.
Olen joskus nähnyt lehtikuusen oksia valkoisiksi maalattuna ja ne olivat pikku käpyineen todella kauniita. Lehtikuusen oksat kyllä toimivat myös sellaisenaan ilman maalia.

All you

Home Trend DesignHouse to Home
Trendy Tree
4 kommenttia:

 1. Erityisen mielelläni ottaisin tuon ensimmäisen risukimpun! Ja aivan ihana kotiesittely tuolla alempana<3 Kyllä, sinne olisi helppo rakentaa oikea unelmien joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, ensimmäinen oli yksi omiakin suosikkeja. Nuo vaaleat, vähän patinoituneen oloiset värisävyt vain vetoaa missä vain.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, tää onkin hyvä keino tallettaa niitä inspiraation lähteitä omaankin talteen ja palauttaa tarvittaessa mieleen. :)

   Poista