perjantai 7. joulukuuta 2012

Valoviritelmä ja 7.luukku

Toteutin eilen juhla- ja siivouspäivn kunnaksi erään valokoristusidean, jota en ollut vielä saanut aikaiseksi, vaikka elementit olivat jo olemassa. Pidn jostain syystä kovasti puuita esittävistä siluettikuvioista ja tuollainen metallinen puusiluetti löytyy myös petini yläpuolelta. Eilen "unipuuni" sai ylleen jouluisen talviasun.


 Lopputulos on mielestäni oikein kivannäköinen ja tuo lisää tunnelmavaloa kotiin.  Olen tyytyväinen.

---

Joulukalenterin 7. luukun aika! Kuvitelkaa, että odotusta on jälleen viikko vähemmän. Tosin muistan, että lapsena se suurin jännitys alkoi sitten, kun joulukalenterista avattiin 10. luukku. Joulut tuntui olevan jo niin lähellä!  Meillä muuten oli pienenä minun ja kahden sisarukseni kesken aina ainakin yksi yhteinen kalenteri, josta luukkuja avattiin vuorollaan ikäjärjestyksessä. Oli minun onneni olla kuopus, koska se paras numero 24 osui aina minun kohdalleni.

Mutta siis, tässä tämän päivän luukku. Voisin oikeastaan kutsua itsenäi Ellen DeGenereksen faniksi, joten täytyi hänen show'staankin jotain juluista kaivaa. Tuollaiseen musikaalliset tuolit-leikkiin voisin itsekin osallistua. :)


3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis ja niin ihanan jouluinen "unipuu". Pidän itsekin puista, ja tuo sinun on upean näköinen.
    Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista