tiistai 17. joulukuuta 2013

Salaisen jouluystävän kolmas paketti ja 17. luukku

Salaisen jouluystäväni kolmas ja viimeinen paketti saapui eilen. Samalla paljastui, että salainen ystäväni on ollut itse Wiltsu Joulureestä. Hei vain!

Paketin saaminen käsiini olikin melko tuskaista, sillä postiin saapuessani edelläni oli numerotaulussa noin 90 asiakasta ja palvelupisteitä postissa oli neljä. Noh, onneksi ieltä välistä oli jokunen odottelija luovuttanut leikin, joten jono liikkui hieman vilkkaammin.

Tällainen paketti minulle saapui.Paketista löytyi hauska tonttu-ukko, pehmoinen tähtikoriste Merry Christmas -tekstillä, ihana ripustettava sydänkoriste sekä suklainen joulupukktikkari.

Wiltsulle suuret kiitokset mieluisista lahjoista ja sellaiset terveiset, että kyllä sinussa jotain velhon vikaa on. Tuo sydänkoriste on nimittäin juuri sama, jonka itse hankin veljentytölleni nimipäivälahjaksi syksymmällä, tosin värikkäämpänä versiona. Hyvin arvioit siis makuani. (tuosta muuten tykkää se puolivuotias veljentyttökin. Sitä pitää aina tuijotella ja yrittää hapuilla kiinni)

Hyvää joulua sinnekin!

Joulupukki koko kohtalonsa äkillisen suklaanhimon pelastajana jo eilen illalla, joten se ei ehtinyt odottaa kuvausta päivänvalossa. Kas tässä siis kuva ennen herkuttelua.

---

Tämän päivän luukussa vinkkaan askarteluohjeen, jonka bongason Kodin Kuvalehdestä.

Kuva: Kodin Kuvalehti

Tämä on hauska idea etenkin käsityöihmisen kotiin tai vaikka lahjaksi sellaiselle. Toteuttaminenkaan ei ole vaikeaa, joskin ehkä aikaavievää. Ja käyttämättä jääneet langatkin saa halutessaan hyötykäyttööön. Kranssista voi tehdä oman maun mukaan värikkäämmän tai rauhallisemman yksivärisen. Nerokasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti