sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuun alku ja salaisen jouluystävän toinen paketti

Helei, sain vihdoinkin sen käsiini, SJY:n toisen paketin siis. Minulla on nyt ollut vähän huonoa tuuria näiden pakettien kanssa, sillä olen nyt kumpanakin kertana ollut reissussa, kun paketit ovat tulleet, minkä vuoksi lahjojen esittely on viivästynyt. Itseasiassa tämä viimeisin paketti olisi tullut ajallaan, jos posti olisi tuonut sen ajallaan. Lähdin nimittäin kotoa muualle sinä päivänä, kun paketin olisi aikataulun mukaan pitänyt viimeistään minut saavuttaa ja tietojeni mukaan se on myös tarpeeksi aikaisin lähetetty, mutta postin päässä tökki jokin. Postikasastani päätellen paketti on itseasiassa tullut perilel vasta pari päivää tuon jälkeen.

Noh, mutta tällaista paketista (tai kuoresta) paljastui.


Sain herttaisen joulukalenterin, josta ensimmäinen luukku jo avautuikin, Aarikan heijastimen (hassu sattuma, hävitin taannoin yhden samanlaisen), tähtitarroja ja timantttihiuskoruja. Tietysti mukana oli myös hieno kortti, joka saattaa päästä jonnekin esille.

En voi taaskaan kuin ihmetellä, millainen silmä yksityiskohdille salaisella ystävälläni on. Nämä nimittäin tulevat takuulla käyttöön ja tiedänkin jo, missä esimerkiksi hiuskoristeitä tulen lähiaikoina käyttämään.  Kiitos salaiselle ystävälle! Toivottavasti van seurava paketti ehtisi perille hieman aiemmin, koska olen lähdössä joulunviettoon jo paria päivää ennen viimeisen kierroksen määräpäivää. Tämä hänelle siis tiedoksi.

---

Ei varmaan tarvitse erikseen musituttaa, että nythän on vihdoinkin joulukuu ja ensimmäinen adventti. Tulihan se sieltä, vaikka hitaasti ankea syksy mateli. Nyt vain toivoisin tämän eteläisen Suomenkin saavan sellaisen kauniin lumipeitteen jonka juuri eilen taakseni jätin Pohjanmaalle.

Aion tänäkin vuonna pitää blogijoulukalenteria, eli joka ikininen päivä tästä aattoon (ooh, miten ihanaa sanoa noin)  linkkaan blogiin jotain jouluista kivaa. Viime uonna pitäydyin videoissa, mutat nyt ajattelin olla sisällössä joustavampi. Näemme sitten, mitä kaikkea keksinkään.

Joulukalenterin ensimmäisessä luukussa haluan jakaa tämän lauluyhtye Rajattoman kappaleen, jonka sanoissa sopivasti tervehditään joulua. Sitähän nämä seuraavat viikot valmistelevat. Tämä on yksi suosikkijoululauluistani tuntemattomampien laulujen joukossa.


3 kommenttia:

 1. onpa kiva heijastin ja muutenkin ihana paketti!

  VastaaPoista
 2. Onpas sinulla ihana salainen jouluystävä! Toi on niin parasta, kun vielä kadottamansa tilalle ilmestyy näin uusi samanlainen. Elämä on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskintahan tässä on se, etten ole edes maininnut missään tai kellekkään, että heijastin hukkui. Melkoinen selvännkijä tuo SJY.

   Poista