lauantai 26. elokuuta 2017

Uutta ulkoasua ja blogin herättelyä

Huomenta maailma! Ulkona on alle 10 astetta lämmintä ja sehän tietää sitä, että syksy on aivan kulman takana. Pimenevät illatkin ovat jälleen kerran kääntäneet ajatuksia joulun suuntaan - ihan aikataulussa siis ollaan.

Ihan vielä ei kuitenkaan blogi avaudu täydellä teholla tälle kaudelle, mutta kävin tekeemässä pienen tarkistuskierroksen ja huomasin, että vanha taustani oli lakannut toimimasta. Harmi, sillä pidin siitä. Ulkoasua on nyt siis hieman fiksattu uuden taustan verran.

Tänä vuonna joulu tulee taas olemaan ihan uudenlainen, sillä olen muuttanut pääkaupunkiseudulta Etelä-Pohjanmaalle. Harmi kyllä tämä tarkoittaa sitä, että perinteinen Stockmannin jouluosastopostaus saattaa olla uhattuna. Mutta olen tässä suunnitellut, että kenties teen kuitenkin joulun alla shoppailureissun joko Helsinkiin tai ainakin Tampereelle, joten eiköhän siellä Stockallakin tule sitten vierailtua.


1 kommentti:

  1. Kävin itsekin päivittämässä todella pitkästä aikaa blogejani ja oli kyllä ilahduttavaa huomata kuinka jo vähän rupeaa joulublogitkin heräilemään. <3 Kyllä se joulun fiilistely on sitä kaikista parasta aikaa.
    Mukavaa syksyä sinulle!! :)

    VastaaPoista