maanantai 4. marraskuuta 2013

Joulun valoa ja väriä joka puolella

Voi veljet, kun taas riittää jouluista asiaa sitä mukaan, kun kaupat sun muut näkyvät tahot lähtevät joulutukseen mukaan. Mutta minä en valita. 

Kirjoitinkin tässä jo taannoin tuonne arkisemman blogini puolelle lähes kiihkeän puheenvuoron valokoristelun puolesta. Minusta on typerää ristiä näinkin pimeässä maailmankolkassa kaikki somistusvalot jouluvaloiksi ja sitten urputtaa siitä, ettei niitä saisi laittaa esille liian varhain. Eikö voitaisi vain nauttia siitä, että sitä pimeyttä pystyy jotenkin piristämään?

  

Joka tapauksessa, nythän kauppoihin on vaivihkaa hiipinyt myös ne jouluisemmat valot.  Tämä torni jäi mieleen yhtensä suosikeistani. Kuten kuvasta näkyy, valot eivät ole esillä suoraan, vaan kartio on päällystetty valkealla kankaalla, jonka läp valosarja näkyy tähtikuvioina. Livenä tämä on vielä hienompi ja voisin kuvitellakin hankkivani tällaisen vielä itsellenikin.
 

 Eräässä kotimaisemien sekatavarakaupassa on myös kovasti kivoja yllätyksiä nykyään. Näitä valopuita löytyi eri kokoisina aina näistä pöytämalleista parimetrisiin puihin. Tällainen voisi sopia sisustukseen myös ihan vain yhtenä tunnemavalaisimena. Joulunahan puun voisi vaikka koristella joillain siroilla roikkuvilla koristeilla. Jouluun ajatukseni vei myös tämä söpö punamarjainen kasvi nimeltä lamosalali, jonka hankkimme äitimme olohuoneeseen. Tästäkin kerroin enemmän tuolla toisen blogin puolella, jos jotakuta kiinnostaa. Toivottavasti kasvi kestää lupausten lupaisesti jouluun asti, sillä onhan tuo nyt todella hyvin jouluun istuva. (Eikä muuten ollut hinnallakaan pilattu, tästä piti pulittaa Prismassa alle viisi euroa)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti