sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Rajattoman joulu ja joulukalenterin luukut 17. & 18.

Eilen oli niin haipakka päivä, etten ehtinyt edes avata bloggeria. Mutta olipas se myös mukava päivä. Kävin nimittäin vihdoinkin lauluyhtye Rajattoman joulukonsertissa, oikein Musiikkitalolla. Paikalla oli myös presidenttipari, tosin hyvin matalallaorofiililla. Enpä olisi heitä edes hoksannut, ellen olisi sattunut bongaamaan silloin, kun he muiden mukana saliin saapuivat.

Konsertti oli nautinto ja visuaaliset tehosteet kruunasivat sen. On se vain upeaa mitä ihmisäänellä voi tehdä. Ja miten kauniisti se soi Musiikkitalon akustiikassa.
Rajatonhan täyttää ensi vuonna 20 vuotta ja ryhmästä kyllä huomaa sen, että yhdessä on tehty töitä pitkään. Esiinytmisessä näkyy rentous ja se, että vieläkin on kivaa yhdessä.
Itse olisin vain toivonut, että mukana olisi ollut enemmän perinteisempiäkin joululauluja, kun kerran joulukonsertista oli kyse. Ymmärrän kyllä, että yhtye halusi tuoda esiin myös uuden levynsä heille tehtyjä kappaleita, mutta olisiko edes yksi voitu korvata jollain oikein klassisella joululaululla, joita Rajaton kyllä on esittänyt niin värisyttävästi.


Onneksi sentään kuultiin niitä joululaulujakin. Tämä on Rajattomalta suosikkejani, vaikka ei niitä perinteisimpiä olekaan.


---

Kun Touko eilen kuuli jäävänsä päiväksi yksin, se päätti käyttää ajan hyödykseen retkeillen. Vähän jännitystä tontun elämään.Tänään Touko puolestaan halusi juhlistaa neljättä adventtia paraatilla. Minä en ihan osannut sanoa, miten se nyt yhtäkkiä onnistuisi. Mutta tontulla näyttää olevan keinonsa.1 kommentti:

  1. Touko on kyllä hauska tyyppi! Mainio kalenteri, sitä on ollut kiva seurailla :)

    VastaaPoista