tiistai 18. joulukuuta 2018

Oi kuusipuu ja Toukon touhujen 17. ja 18. päivä

Aaaah, ette usko mikä tunne on ollut viettää pari vapaapäivää niin, ettei ole ollut enää velvoitteita. On saanut vain olla ja tehdä mitä huvittaa ilman paniikkia siitä, että pitäisi tehdä jotain muuta.

Senpä kunniaksi päätin, että minun kotiini tulee kuusi jo nyt, olkoonkin joulu vasta viikon päästä. Mutta minä vietänkin pääosin jouluni sukulaisten luona, joten on ihan aiheellistakin olla ajoissa, että ehdin nauttia joulutunnelmasta myös kotona.

Löysin aivan täydellisen pienen kuusen kuusiakauppiaalta. Täytyy sanoa, että vaikka siinä on oma viehätksensä, että hakee kuusensa itse metsästä, niin olen niin ihastunut viljeltyjen joulukuusien tuuheuteen ja hyvään muotoon, etten enää tavalliseen metsäkuuseen palaisi. Olisipa Suomessa enemmän sellaisia kuusifarmeja, joista saisi hakea itse kuusen.

Ensin piti varmistaa, että kesällä superalesta ostamani langattomat kuusenkynttilät toimivat. Ja hyvin toimivatkin, Toukokin tykkäsi.


En ollut ostaessani tajunutkaan, että noissa oli myös kirkkaussäädin, mitä Toukokin tuossa demonstroi. Valot saa myös lepattamaan kuin kynttilän liekit ja ne saa ajastettua palamaan joko 4 tuntia tai 8 tuntia. Lisäksi minusta on aika metkaa sytytellä ja sammutella kuusen kynttilöitä kaukosäätimellä. Eri puolella olevat kynttilät eivät myöskään kaikki reagoi yhtä aikaa, joten on aika hauskaa jahdata sitä viimeistä kynttilää.

Ja tässä hän on! Latva vähän keno, mutta minua ei haittaa tippaakaan.


Tänään siitä kenosta latvasta löytyi myös jotain ylimääräistä.

NÄNÄNÄNÄNÄNÄNÄNÄ BÄTMÄÄÄN.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti