sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Salaisen jouluystävän toinen paketti ja Toukon luukut 14, 15 ja 16

Oooh, sain tekstiviestinä ilmoituksen, että Salaien jouluystäväni toinen paketti oli saapunut. Niinpä kurvasin lähimpään postiin, enkä malttanut olla kurkistamatta laatikon sisään jo autossa. Nykyisin aikusiena yleensä tietää vähän etukäteen mitä lahjaksi voisi olla tulossa, joten nämä yllätspaketit saavat aikaan vähän lapsekata kutkutusta.


Jännää, jännää. kotiin asti kuitenkin maltoin olla avaamatta varsinaista lahjapakettia.


Sieltähän paljastui tonttukoriste, kaksi joulusukkakoristetta, vadelmasuklaata ja suloinen keittiöpyyhe. Tietysti itsetehdyllä kortilla varustettuna.  Kiitos salaiseksi ystäväkseni paljastuneelle Camillalle ja hyvää joulua!Touko on taas muutaman päivän puuhaillut niin, ettei perässä meinaa pysyä. Perjantaina herkkupylly tonttu löytyi naahimasta jäätelönloppuja. Mansikka taitaa olla lempimaku. Se kun on vaaleanpunaista.


Eilen taas aloin avaamaan joulukalenteriani, kun yhden jo avatun luukun takaa paljastui yllätys. Olin saada sydärin, mutta ei sentään päivän luukusta ollut rohmunnut lahjaani.  (on muuten oikein kiva tuo Kicksin kosmetiikkakalenteri)


Tänään taas kesken joulusiivousten löytyi olohuoneesta tällainen parivaljakko.  Melkoinen villieläinexpertti tämä meidän Touko. Tai siis... eläin?2 kommenttia:

  1. Ihania nuo tontun toimailut! 😀
    Jännittävää tosiasn tämä SJY-pakettien avaaminen! Minäkin esittelin vasta oman toisen pakettini. 🎁✨

    VastaaPoista
  2. Ihanan paketin sait! ♥ Onnellista Joulua sinulle ja läheisillesi ja kiitos Salaiseen Jouluystävään osallistumisesta!

    VastaaPoista